2016. február 23., kedd

Manócska

Hosszú évek óta nyühögök egy bizonyos embernek, hogy úúúúúgy, de úúúúúgy szeretnék én egy Manócskát, meg Mazsolát, meg... , de hát úgy tűnik hallhatatlan (hahaha) vagyok. Idén aztán a sarkamra álltam és megajándékoztam vele magam.
Már a tervezéskor komoly gondjaim akadtak, mert milyen színű is Manócska? Hát fekete-fehér, mint minden más a 70-es évek tévéiben :D Szóval hosszas tanulmányozás horgolás/bontás után tádááám.

2016. február 10., szerda

Kisvakond és társai a városban

Nem tudok nagyon mást mondani róla, minthogy imádom. Holnap meg kell válnom tőle, és ez bizony megint fáj. Nekem is kell!

Lukrécia

Lukrécia állandóan sandán méreget :D
Frakk a macskák réme meghatározó emléke gyerekkoromnak. Emlékszem mennyire haragudtam kicsiként a két pokolfajzat macskára :D
Túl sok minden nem változott - hiába telnek-múlnak az évek - mert Lukrécia most sem lopta be magát a szívembe. Egy darabig nem szeretnék semmi feketét horgolni.
Na jó, azért jó fej...

2016. február 4., csütörtök

A kockásfülű

nyilván maradandó emléket hagyott sokak szívében, de én mondjuk nem voltam nagy rajongója. Annyira emlékszem összesen, hogy propellerezett a fülével és repült. Ez elég bugyutának, mi több hülyeségnek tűnt nekem ezidáig. De most..., kínos, de valahogy beleszerettem. Nem tudom, hogy fogom elengedni, ráadásul ha elengedi az ember akkor azonnal betekeri a cuki "kis" füleit....

Mi lesz ebből?!